Wato Events

  • Blokarten is de topper tijdens uw bedrijfsuitje of vrijgezellenfeest
  • Raften is een perfecte teambuilding activiteit
  • Kajakken is een echte belevenis voor jong en oud
  • Samen met uw collega's, vrienden of familie muziek maken
  • Geen "tussenbureau". Betrokkenheid, Flexibiliteit en kwaliteit zijn hierdoor gegarandeerd.

Heeft u vragen? Mail Wato of bel 0174 271716.

Activiteiten

Activiteiten Wato Events

Wato Events organiseert voor haar klanten leuke, originele en bijzondere activiteiten. Al onze activiteiten worden begeleid door ervaren instructeurs. Veiligheid staat bij ons altijd voorop!

Bij ons is het mogelijk om zelf programma’s samen te stellen, bijvoorbeeld een combinatie van blokarten, powerkiten en raften. In een dergelijk programma duren de activiteiten ongeveer 1 uur. Het is ook mogelijk om activiteiten afzonderlijk te boeken, bijvoorbeeld alleen blokarten, powerkiten of één onze andere activiteiten.

Omdat de meeste groepen sterk verschillen in leeftijd en interesse is het mogelijk om vooraf een aantal activiteiten te bepalen. Uw vrienden, collega’s of familieleden kunnen dan zelf kiezen aan welke activiteit zij willen deelnemen.

Kijkt u rustig rond op onze website, mocht u vragen hebben over activiteiten of arrangementen kunt u altijd contact met ons opnemen.

Wato Events biedt activiteiten voor..

Blokarten

Blokarten

Scheuren in je eigen blokart op een toplocatie in ‘s-Gravenzande Westland, vlakbij Scheveningen en Hoek van Holland. Blokarten bij Wato Events kan vanaf 2 personen het hele jaar door.

YouFo

YouFo

YouFo, een uitdagend strandspel voor echte sportievelingen. Bij YouFo draait het namelijk vooral om behendigheid, snelheid en tactiek.

Expeditie Robinson

Expeditie Robinson

Teamwork staat centraal bij onze activiteit Expeditie Robinson, waarbij u het opneemt tegen de natuur, de zwaartekracht, de wind en natuurlijk de andere teams.

Boogschieten

Boogschieten

Een workshop boogschieten is een perfecte activiteit als onderbreking van de vergadering, als onderdeel van een bedrijfsuitje of als activiteit op zich.