Wato Events

  • Blokarten is een spectaculaire activiteit voor uw bedrijfs- of groepsuitje.
  • blokarten-blowkarten-strandzeilen-watoevents-1
  • Professionele blokart-instructeurs.

Heeft u vragen? Mail Wato of bel 0174 271716.

Blokarten

Blokarten op het Westlandse strand

Zeilen over het strand in een zee van ruimte, dát is blokarten. En íedereen kan het. Na een korte groepsles (ongeveer 10 minuten) van professionele instructeurs scheert u behendig door de branding van Vlugtenburg, ‘s-Gravenzande, Ter Heijde of Monster. Blokarten is een avontuur waarover u nog lang zult napraten.

Blokarten, ofwel strandzeilen, is één van de populairste strandactiviteiten van het moment. En dat is niet voor niets want iedereen kan eraan meedoen, jong en oud. Blokarten vraagt om wind en ruimte en die zijn er op de Westlandse stranden volop. En blokarten mag dan een unieke ervaring zijn, ervaring heeft u zéker niet nodig. Onze instructeurs leren u in een mum van tijd hoe u het uiterste uit uw blokart kunt halen. Snelheid maken, draaien en keren… U heeft het blokarten zó onder de knie, zodat u maximaal kunt genieten van deze fantastische strandactiviteit. En oh ja, bij Wato Events kunt u het héle jaar blokarten. Dus ook in de winter.

Uw veiligheid staat bij het blokarten voorop!

Bij WATO-Events staan professionaliteit en veiligheid voorop. Daarom zijn wij lid van brancheorganisatie VeBON (Vereniging van Buitensport Ondernemingen Nederland).
VeBON-leden werken volgens een TÜV gecertificeerd veiligheidssysteem en bieden u de zekerheid van gekwalificeerde instructeurs, veilige en goed onderhouden materialen, en een goede zorg voor natuur en milieu.

Blokarten voor grote groepen

Bij Wato Events kunt u al blokarten vanaf twee personen. Maar ook voor grote groepen is blokarten een echte aanrader voor bedrijfsuitjes of familiedagen, om maar iets te noemen. Wilt u nóg meer spektakel voor uw groepsuitje? Dan kunt u het blokarten combineren met bijvoorbeeld powerkiten. Wato Events biedt ruim twintig strandactiviteiten en spelprogramma’s. Voor ieder wat wils, dus. Als u even belt met 0174-700228 vertellen wij u graag alles over de mogelijkheden.

Blokarten is een echte aanrader voor uw:

Blokarten met uw bedrijfsuitje, teamuitje of personeelsuitje in het Westland?

Blokarten verzorgen wij in het Westland op en langs de stranden van Monster, Ter Heijde, ’s-Gravenzande, Vlugtenburg en Hoek van Holland.

Meer info of reserveren? Bel 0174-700228 of stuur een e-mail.