Wato Events

  • Blokarten met uw bedrijf, vrienden of zomaar een dagje uit!
  • Blokarten in 's-Gravenzande kan al vanaf 1 persoon!
  • Blokarten, blowkarten of strandzeilen op de Westlandse stranden!

Heeft u vragen? Mail Wato of bel 0174 271716.

Meer informatie over blokarten

Wat is blokarten?

Blokarten is de naam voor strandzeilen, landzeilen of blowkarten. De naam blokarten komt van het merk “Blokart”. Met het blokarten zit je in een karretje bestaande uit 1 voorwiel en 2 achterwielen, een zeil en een stuur. Een blokart bestuur je met één hand en met je andere hand bedien je de schoot, het touw dat met het zeil is verbonden. Blokarten is een uitdagende sport die voor iedereen te leren is.

Kan ik blokarten?

Iedereen kan blokarten leren, het blokarten is erg laagdrempelig en iedereen leert het binnen 10/15 minuten. Zeilervaring is niet nodig.

Vanaf wanneer kan het blokarten?

Het blokarten kan vanaf windkracht 3/4

Kan het blokarten individueel?

Bij ons is het mogelijk om te blokarten vanaf 2 personen in de weekeinden. Doordeweeks verzorgen wij het blokarten vanaf 5 personen.

Voor wie bieden wij het blokarten aan?

Wij bieden het blokarten aan vanaf 13 jaar aan zowel particulieren als bedrijven. Het blokarten is dus een ideale invulling van uw bedrijfsuitje, teamuitje, vrijgezellenfeest of familiedag. Voor zwangere vrouwen raden wij het blokarten ten strengste af.

Waar is het blokarten?

Wij verzorgen het blokarten in Monster, Ter Heijde, ’s-Gravenzande en Vlugtenburg.

Wat voor kleding moet ik aan tijdens het blokarten?

Tijdens het blokarten raden wij aan om vrijetijd kleding te dragen. Dichte schoenen zijn niet verplicht. Handschoenen en een muts is in de wintermaanden geen overbodige luxe

Kan het blokarten altijd doorgaan?

Het blokarten niet altijd doorgaan, met harde regen of geen wind bieden wij ALTIJD een altijd een alternatieve activiteit.

Hoelang duurt de activiteit blokarten?

De activiteit blokarten is bij ons op verschillende manieren te boeken bijvoorbeeld 1 uur powerkiten of 2 uur blokarten. Het is ook mogelijk om het blokarten te combineren met één van onze andere activiteiten bijvoorbeeld powerkiten, kajakken, raften of boogschieten.

Blokarten

Blokarten

Scheuren in je eigen blokart op een toplocatie in ‘s-Gravenzande Westland, vlakbij Scheveningen en Hoek van Holland. Blokarten bij Wato Events kan vanaf 2 personen het hele jaar door.

YouFo

YouFo

YouFo, een uitdagend strandspel voor echte sportievelingen. Bij YouFo draait het namelijk vooral om behendigheid, snelheid en tactiek.

Expeditie Robinson

Expeditie Robinson

Teamwork staat centraal bij onze activiteit Expeditie Robinson, waarbij u het opneemt tegen de natuur, de zwaartekracht, de wind en natuurlijk de andere teams.

Boogschieten

Boogschieten

Een workshop boogschieten is een perfecte activiteit als onderbreking van de vergadering, als onderdeel van een bedrijfsuitje of als activiteit op zich.

Escape Room

Escape Room

Ga de strijd aan met moeilijke puzzels en onmogelijke raadsels en maak dat u wegkomt. U heeft 60 minuten de tijd. Durft u deze uitdaging aan?