Wato Events

  • Bubble Soccer is een ideale activiteit voor uw bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest of teamuitje.
  • Sportief, actief en hilarisch, dat is bubble soccer!
  • Speel bubble soccer op uw eigen locatie, voor verhuur neem contact met ons op.
  • Speel bubble soccer met uw vrienden, familie of collega's.

Heeft u vragen? Mail Wato of bel 0174 271716.

Bubble Soccer

Bubble Soccer is een bijzonder potje voetbal.

Sportief, actief en hilarisch. Dat is Bubble Soccer, de aanstormende trend op het gebied van sport en spel. Én de ideale bezigheid tijdens bedrijfsuitjes, vrijgezellenfeesten en andere groepsuitjes. Bubble Soccer is een leuke strandactiviteit en een bijzonder potje voetbal. De deelnemers rennen het strand over in een enorme luchtballon en moeten, net als bij het alom bekende voetbal, proberen te scoren.

Voetballen met vallen en opstaan.

De activiteit Bubble Soccer is er één met vallen en opstaan. Dat klinkt misschien pijnlijk, maar niets is minder waar. Dankzij de immense luchtballon zijn de spelers goed beschermd. Zodoende kennen zij geen angst en gaan vol de strijd met elkaar aan. Soms resulteert dit in een doelpunt, maar vaker levert het hilarische taferelen op. Vooral als de spelers zichzelf of elkaar omver maaien en opstaan al een sport op zich blijkt.

Bubble voetbal tijdens uw bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest of groepsuitje.

Omdat Bubble Soccer een unieke teamsport is, past het perfect binnen het strandactiviteiten aanbod van Wato Events. Boek dit bijzondere potje voetbal als onderdeel van uw bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest of groepsuitje en beleef het strand op een unieke manier. Bij Wato Events speelt u Bubble Soccer onder begeleiding van een professionele instructeur. Bovendien kunt u kiezen voor een combinatie met andere activiteiten en horeca.