Wato Events

  • Expeditie Robinson is een uniek uitje voor jong en oud langs de Westlandse kust.
  • Samenwerken met collega's of vrienden is essentieel bij Expeditie Robinson.
  • Expeditie Robinson is een ideale activiteit voor uw bedrijfsuitje, groepsuitje of vrijgezellenfeest!
  • Vuur maken zonder een aansteker, lijkt makkelijker dan het is...
  • Expeditie Robinson afsluiten met een heerlijke BBQ? Wij beschikken over een eigen strandpaviljoen met uitgebreide mogelijkheden.

Heeft u vragen? Mail Wato of bel 0174 271716.

Expeditie Robinson

Expeditie Robinson

Teamwork staat centraal bij onze activiteit Expeditie Robinson, waarbij u het opneemt tegen de natuur, de zwaartekracht, de wind en natuurlijk de andere teams. Aan de hand van zes spellen komen u en uw teamgenoten hopelijk als winnaar uit deze fysieke race.

De spellen

Bij Expeditie Robinson zijn voor elk team met zes spellen punten te verdienen. De spellen zijn als volgt:

Teamvlag maken:
Voordat de Expeditie begint is het belangrijk dat elk ander team weet waar ze mee te maken krijgen. Maak je eigen vlag zo mooi mogelijk en sleep de eerste punten binnen

Jenga XL:
Het welbekende jenga word hier in het groot gespeeld. Haal tactisch de blokken uit de toren en zorg ervoor dat hij niet omvalt.

Touwtrekken:
Bij dit spel word het touwtrekken een stuk tactischer dan normaal. Bij winst moet een speler uit het winnende team eruit. Welke speler sleept de winst voor jou team binnen?

Bamboe toren bouwen:
Hierbij moet je in tactisch overleg er voor zorgen dat je de hoogste bamboe toren bouwt.

Waterspel:
Zorg ervoor dat je zo snel mogelijk het water uit de zee via bamboe goten in de emmer krijgt. Het team die de emmer als eerste vol krijgt wint.

Katapult bouwen:
Zorg ervoor dat je met het materiaal dat beschikbaar is zo snel mogelijk een goed werkende katapult bouwt. Krijg je de katapult binnen de tijd gebouwd dan kan je nog meer punten binnen halen door de bal in het target gebied te schieten.

Vuur maken (Finalespel!):
Nadat alle punten van bovenstaande spellen zijn opgeteld, spelen de 2 winnende teams nog 1 finale spel om te bepalen wie de expeditie wint.

Expeditie Robinson voor grote groepen

Bij Wato Events speelt u Expeditie Robinson met groepen tussen tien en tachtig personen. Het spel neemt ongeveer twee uur in beslag en is dan ook een echte aanrader voor bedrijfsuitjes of familiedagen, om maar iets te noemen. Wilt u nóg meer spektakel voor uw groepsuitje? Dan kunt u het Expeditie Robinson combineren met bijvoorbeeld powerkiten. Wato Events biedt ruim twintig strandactiviteiten en spelprogramma’s. Voor ieder wat wils, dus. Als u even belt met 0174-700228 vertellen wij u graag alles over de mogelijkheden.

Uw veiligheid staat bij het Expeditie Robinson voorop!

Bij WATO-Events staan professionaliteit en veiligheid voorop. Daarom zijn wij lid van brancheorganisatie VeBON (Vereniging van Buitensport Ondernemingen Nederland). VeBON-leden werken volgens een TÜV gecertificeerd veiligheidssysteem en bieden u de zekerheid van gekwalificeerde instructeurs, veilige en goed onderhouden materialen, en een goede zorg voor natuur en milieu.

Expeditie Robinson is een echte aanrader voor uw:

Meer info of reserveren? Bel 0174-700228 of stuur een e-mail