Wato Events

  • Golfsurfen is de topper tijdens uw bedrijfsuitje of vrijgezellenfeest
  • Golfsurfen is ontspannen door inspannen
  • Golfsurfen is een echte belevenis
  • Leren golfsurfen doe je bij Wato Events
  • Golfsurfen is verleggen van eigen grenzen

Heeft u vragen? Mail Wato of bel 0174 271716.

Golfsurfen

Leren golfsurfen doe je bij Surfles Westland

Surfles Westland is onderdeel van Wato Events en is dé plek in het Westland om te leren golfsurfen en te genieten van deze fantastische sport. U bent bij ons aan het goede adres als u op zoek bent naar kwalitatieve golfsurfles van één van onze gekwalificeerde instructeurs.

Golfsurfen is voor jong en oud

Golfsurfen is ook een perfecte activiteit als bedrijfsuitje, vrijgezellendag, familiedag of zomaar een dagje sportief en gezellig aan het Westlandse strand.

Golfsurfen met uw bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest of familiedag?

De zon, zee en het strand vormen het decor voor de clinic golfsurfen. Het belangrijkste is natuurlijk de hoogte van de golven: hoe hoger de golf, hoe meer sensatie. De clinic golfsurfen start met een korte theorie, om vervolgens met een surfplank onder de arm de zee in te lopen. Na een stukje peddelen door de branding wordt het rustige water bereikt. In het water worden tips gegeven over geschikte ‘surf’ golven. Nu is het een kwestie van timing en doorzettingsvermogen. Wie lukt het om staand op de plank de kust te bereiken? Deze clinic golfsurfen is een echte aanrader voor iedereen!

Golfsurfen met uw bedrijfsuitje, teamuitje of personeelsuitje in het Westland?

Golfsurfen verzorgen wij in het Westland op en langs de stranden van Monster, Ter Heijde, ’s-Gravenzande, Vlugtenburg en Hoek van Holland