Wato Events

  • Blokarten is de topper tijdens uw bedrijfsuitje of vrijgezellenfeest
  • Raften is een perfecte teambuilding activiteit
  • Kajakken is een echte belevenis voor jong en oud
  • Samen met uw collega's, vrienden of familie muziek maken
  • Geen "tussenbureau". Betrokkenheid, Flexibiliteit en kwaliteit zijn hierdoor gegarandeerd.

Heeft u vragen? Mail Wato of bel 0174 271716.

Meer informatie over golfsurfen

Wat is golfsurfen?

Om te golfsurfen heb je golven nodig, geen zeil, hoe groter het board hoe kleiner de golven moeten zijn en omgekeerd. Golfsurfen doe je door gebruik te maken van de golfslag van de zee. Een surfer gebruikt de voorzijde van de golf om zijn plank voldoende vaart te geven en om staande op de plank met de golf mee te kunnen varen. Golfsurfen is de basis van sporten zoals windsurfen maar ook skateboarden, snowboarden en wakeboarden.

Kan ik golfsurfen?

Iedereen kan leren golfsurfen, onder begeleiding van een professionele instructeur gaan jullie de zee op en leren jullie de kneepjes van het golfsurfen.

Vanaf wanneer kan het golfsurfen?

Het golfsurfen kan altijd doorgaan (uitzondering op onweer) met hoge golven blijven en voorin de branding en met een vlakke zee oefenen we allerlei technieken.

Kan het golfsurfen individueel?

Bij ons is het mogelijk om te golfsurfen vanaf 5 personen de gehele week door.

Voor wie bieden wij het golfsurfen aan?

Wij bieden het golfsurfen aan voor iedereen met een zwemdiploma zowel particulieren als bedrijven. Het golfsurfen is dus een ideale invulling van uw bedrijfsuitje, teamuitje, vrijgezellenfeest of familiedag.

Waar is het golfsurfen?

Wij verzorgen het golfsurfen in Monster, Ter Heijde, ’s-Gravenzande en Vlugtenburg

Wat voor kleding moet ik aan tijdens het golfsurfen?

Tijdens het golfsurfen verzorgen wij de wetsuits, helmen en zwemvesten, u hoeft alleen zwemkleding en een handdoek mee te nemen.

Kan het golfsurfen altijd doorgaan?

Het golfsurfen kan niet altijd doorgaan, met onweer gaat het niet door dan bieden wij ALTIJD een altijd een alternatieve activiteit.

Hoelang duurt de activiteit golfsurfen?

De activiteit golfsurfen is bij ons op verschillende manieren te boeken bijvoorbeeld 1 uur golfsurfen of 2 uur golfsurfen. Het is ook mogelijk om het golfsurfen te combineren met één van onze andere activiteiten bijvoorbeeld blokarten, kajakken, powerkiten of boogschieten.

Blokarten

Blokarten

Scheuren in je eigen blokart op een toplocatie in ‘s-Gravenzande Westland, vlakbij Scheveningen en Hoek van Holland. Blokarten bij Wato Events kan vanaf 2 personen het hele jaar door.

YouFo

YouFo

YouFo, een uitdagend strandspel voor echte sportievelingen. Bij YouFo draait het namelijk vooral om behendigheid, snelheid en tactiek.

Expeditie Robinson

Expeditie Robinson

Teamwork staat centraal bij onze activiteit Expeditie Robinson, waarbij u het opneemt tegen de natuur, de zwaartekracht, de wind en natuurlijk de andere teams.

Boogschieten

Boogschieten

Een workshop boogschieten is een perfecte activiteit als onderbreking van de vergadering, als onderdeel van een bedrijfsuitje of als activiteit op zich.

Escape Room

Escape Room

Ga de strijd aan met moeilijke puzzels en onmogelijke raadsels en maak dat u wegkomt. U heeft 60 minuten de tijd. Durft u deze uitdaging aan?