Wato Events

  • Kajakken met uw bedrijfsuitje in het Westland, een onvergetelijke belevenis!
  • Terug surfen over de golfen geeft een heerlijk gevoel!
  • Kajakken met uw vrijgezellenfeestje, bedrijfsuitje of teamuitje?

Heeft u vragen? Mail Wato of bel 0174 271716.

Meer informatie over kajakken

Wat is kajakken?

Brandingkanoën wordt op zee gedaan, dicht bij de kust waar de golven omslaan (breken). Het doel van brandingkanoën is om op een golf mee te surfen naar de kant. Wij maken gebruik van sit-on tops kajaks. Bij omslaan is er geen risico dat je ondersteboven in de boot vast blijft zitten en je kan er eenvoudig weer op klimmen.

Kan ik kajakken?

Iedereen kan leren kajakken, onder begeleiding van een professionele instructeur gaan jullie de zee op en leren jullie de kneepjes van het raften.

Vanaf wanneer kan het kajakken?

Het kajakken kan altijd doorgaan (uitzondering op onweer) met hoge golven blijven en voorin de branding en met een vlakke zee oefenen we allerlei reddingsoefeningen

Kan het kajakken individueel?

Bij ons is het mogelijk om te kajakken vanaf 5 personen de gehele week door.

Voor wie bieden wij het kajakken aan?

Wij bieden het kajakken aan voor iedereen met een zwemdiploma zowel particulieren als bedrijven. Het kajakken is dus een perfecte invulling van uw bedrijfsuitje, teamuitje, vrijgezellenfeest of familiedag.

Waar is het kajakken?

Wij verzorgen het kajakken in Monster, Ter Heijde, ’s-Gravenzande en Vlugtenburg

Wat voor kleding moet ik aan tijdens het kajakken?

Tijdens het kajakken verzorgen wij de wetsuits, helmen en zwemvesten, u hoeft alleen zwemkleding en een handdoek mee te nemen.

Kan het kajakken altijd doorgaan?

Het kajakken kan niet altijd doorgaan, met onweer gaat het niet door dan bieden wij ALTIJD een altijd een alternatieve activiteit.

Hoelang duurt de activiteit kajakken?

De activiteit kajakken is bij ons op verschillende manieren te boeken bijvoorbeeld 1 uur kajaken of 2 uur kajakken. Het is ook mogelijk om het kajakken te combineren met één van onze andere activiteiten bijvoorbeeld blokarten, raften, powerkiten of boogschieten.

Blokarten

Blokarten

Scheuren in je eigen blokart op een toplocatie in ‘s-Gravenzande Westland, vlakbij Scheveningen en Hoek van Holland. Blokarten bij Wato Events kan vanaf 2 personen het hele jaar door.

YouFo

YouFo

YouFo, een uitdagend strandspel voor echte sportievelingen. Bij YouFo draait het namelijk vooral om behendigheid, snelheid en tactiek.

Expeditie Robinson

Expeditie Robinson

Teamwork staat centraal bij onze activiteit Expeditie Robinson, waarbij u het opneemt tegen de natuur, de zwaartekracht, de wind en natuurlijk de andere teams.

Boogschieten

Boogschieten

Een workshop boogschieten is een perfecte activiteit als onderbreking van de vergadering, als onderdeel van een bedrijfsuitje of als activiteit op zich.

Escape Room

Escape Room

Ga de strijd aan met moeilijke puzzels en onmogelijke raadsels en maak dat u wegkomt. U heeft 60 minuten de tijd. Durft u deze uitdaging aan?