Wato Events

Heeft u vragen? Mail Wato of bel 0174 271716.

Lacrosse

Lacrosse speel je op het Westlandse strand

Lacrosse is een snelle, tactische en technische teamsport. De sport is een combinatie van bekendere sporten als basketbal, hockey en American football en hierdoor voor veel mensen makkelijk op te pakken. Alle spelers hebben een stick, de ‘crosse’, met aan het uiteinde een netje. Het doel van het spel is bij alle varianten van lacrosse hetzelfde: de bal met behulp van de stick in het doel van de tegenstander krijgen.

Lacrosse ‘De perfecte teambuilding activiteit’

Lacrosse is erg geschikt voor teambuilding. Communicatie, teamwork en samenwerking tussen spelers zijn de belangrijkste elementen voor een goede lacrosse wedstrijd. Met behulp van jouw vrienden, familie of collega’s ga jij de strijd aan tegen andere teams.
De tweede reden om deel te nemen in een van onze lacrosse clinics is het plezier van sporten en actief buiten bezig zijn. Buiten zijn met de zon op je gezicht en je voeten in het zand, terwijl je samen met je collega’s of vrienden een compleet nieuwe sport beoefent is voor iedereen een plezier! Wilt u een sportieve activiteit voor jouw bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest of familiedag op één van de Westlandse stranden.