Wato Events

  • Powerkiten is een van de toppers tijdens uw bedrijfsuitje

Heeft u vragen? Mail Wato of bel 0174 271716.

Powerkiten

Powerkiten: vliegeren en vliegen over het Westlandse strand

Powerkiten op het strand van Monster, Ter Heijde, ’s-Gravenzande, Vlugtenburg of Hoek van Holland. De wind heeft er vrij spel en u heeft er álle ruimte om te vliegeren en te vliegen. Een fantástische ervaring. Hakken in het zand om uw powerkite in bedwang te houden, of meespringen en twintig meter verder weer zachtjes worden neergezet. Powerkiten is leuk en spannend tegelijk. En bovendien veilig. Onze professionele instructeurs maken u snel vertrouwd met de powerkite. De grootte van de powerkite wordt afgestemd op windkracht en leeftijd. Dus jong en oud, íedereen kan powerkiten.

Powerkiten is intensief en spectaculair. En met de moderne powerkites van tegenwoordig is succes verzekerd. Hard rennen en hopen dat-ie de lucht in gaat is er niet meer bij. Bij Wato Events maken we gebruik van de beste en nieuwste powerkites. Matrasvliegers, Nasa Wings en Stormvliegers. Stuk voor stuk 2-, 3- of 4-lijnsvliegers die uitstekend te besturen zijn. Uw powerkite reageert op élke beweging die u maakt. Daarom krijgt u eerst een korte (groeps)les van een professionele instructeur, die u snel de juiste techniek leert om veilig met de powerkite aan de slag te gaan. Bij Wato Events kunt u het héle jaar powerkiten, dus ook in de winter.

Uw veiligheid staat bij het powerkiten voorop!

Bij WATO-Events staan professionaliteit en veiligheid voorop. Daarom zijn wij lid van brancheorganisatie VeBON (Vereniging van Buitensport Ondernemingen Nederland).
VeBON-leden werken volgens een TÜV gecertificeerd veiligheidssysteem en bieden u de zekerheid van gekwalificeerde instructeurs, veilige en goed onderhouden materialen, en een goede zorg voor natuur en milieu.

Solo powerkiten of in groepsverband

Bij Wato Events kunt u solo powerkiten of in groepsverband, bijvoorbeeld als onderdeel van een bedrijfsuitje of een uitje met de vriendenclub. Over de wind hoeft u zich in ieder geval geen zorgen te maken, want die is er op de Westlandse stranden vrijwel altijd. Bovendien zorgen we voor alle zekerheid voor een leuk alternatief programma, zodat uw groepsuitje nooit in het water kan vallen. U kunt het powerkiten sowieso combineren met één (of meerdere) van de ruim 20 andere activiteiten en spelprogramma’s van Wato Events. Blokarten bijvoorbeeld, één van de andere toppers van dit moment. Als u even belt met 0174-700228 vertellen wij u graag alles over de mogelijkheden.

Powerkiten is een echte aanrader voor uw: