Wato Events

  • Blokarten is de topper tijdens uw bedrijfsuitje of vrijgezellenfeest
  • Raften is een perfecte teambuilding activiteit
  • Kajakken is een echte belevenis voor jong en oud
  • Samen met uw collega's, vrienden of familie muziek maken
  • Geen "tussenbureau". Betrokkenheid, Flexibiliteit en kwaliteit zijn hierdoor gegarandeerd.

Heeft u vragen? Mail Wato of bel 0174 271716.

Meer informatie over raften

Wat is raften?

Raften is met een groep van minimaal 6 personen in een grote rubber boot (zonder motor) de branding trotseren. Krach, explosiviteit, uithoudingsvermogen, samenwerken en inzicht zijn de belangrijkste kernwoorden

Kan ik raften?

Iedereen kan leren raften, onder begeleiding van een professionele instructeur gaan jullie de zee op en leren jullie de kneepjes van het raften.

Vanaf wanneer kan het raften?

Het raften kan altijd doorgaan (uitzondering op onweer) met hoge golven blijven en voorin de branding en met een vlakke zee oefenen we allerlei redding oefeningen

Kan het raften individueel?

Bij ons is het mogelijk om te raften vanaf 6 personen de gehele week door.

Voor wie bieden wij het raften aan?

Wij bieden het raften aan voor iedereen met een zwemdiploma zowel particulieren als bedrijven. Het raften is dus een ideale invulling van uw bedrijfsuitje, teamuitje, vrijgezellenfeest of familiedag

Waar is het raften?

Wij verzorgen het raften in Monster, Ter Heijde, ’s-Gravenzande en Vlugtenburg

Wat voor kleding moet ik aan tijdens het raften?

Tijdens het raften verzorgen wij de wetsuits, helmen en zwemvesten, u hoeft alleen zwemkleding en een handddoek mee te nemen.

Kan het raften altijd doorgaan?

Het raften kan niet altijd doorgaan, met onweer gaat het niet door dan bieden wij ALTIJD een altijd een alternatieve activiteit.

Hoelang duurt de activiteit raften?

De activiteit raften is bij ons op verschillende manieren te boeken bijvoorbeeld 1 uur raften of 2 uur raften. Het is ook mogelijk om het raften te combineren met één van onze andere activiteiten bijvoorbeeld blokarten, kajakken, powerkiten of boogschieten.

Blokarten

Blokarten

Scheuren in je eigen blokart op een toplocatie in ‘s-Gravenzande Westland, vlakbij Scheveningen en Hoek van Holland. Blokarten bij Wato Events kan vanaf 2 personen het hele jaar door.

YouFo

YouFo

YouFo, een uitdagend strandspel voor echte sportievelingen. Bij YouFo draait het namelijk vooral om behendigheid, snelheid en tactiek.

Expeditie Robinson

Expeditie Robinson

Teamwork staat centraal bij onze activiteit Expeditie Robinson, waarbij u het opneemt tegen de natuur, de zwaartekracht, de wind en natuurlijk de andere teams.

Boogschieten

Boogschieten

Een workshop boogschieten is een perfecte activiteit als onderbreking van de vergadering, als onderdeel van een bedrijfsuitje of als activiteit op zich.

Escape Room

Escape Room

Ga de strijd aan met moeilijke puzzels en onmogelijke raadsels en maak dat u wegkomt. U heeft 60 minuten de tijd. Durft u deze uitdaging aan?