Wato Events

  • Shoot Out is de nieuwste outdoorhype en nu te boeken bij Wato Events!
  • Ga jij de strijd aan met je collega's of vrienden? Shoot Out is een uitdagende activiteit voor jong en oud.
  • Shoot Out is een leuke activiteit voor vrienden en collega's. Ideaal voor bedrijfsuitjes en groepsuitjes.
  • Het team dat als eerst al zijn tegenstanders of schijven heeft geraakt wint het spel!
  • Shoot Out is de één van de toppers tijdens uw vrijgezellenfeest!
  • Verstop je goed achter de bunkers want voordat je het weet word je geraakt!

Heeft u vragen? Mail Wato of bel 0174 271716.

Shoot Out

Shoot out

De nieuwste strandactiviteit van Wato Events heet Shoot Out. Een superspannend spel waarbij de deelnemers elkaar met pijl en boog te lijf gaan. U krijgt als deelnemer van Shoot Out één belangrijke opdracht: de tegenpartij uitschakelen. Maar hoe doet u dat? Er zijn twee manieren om uzelf naar de winst te schieten: door alle leden van de tegenpartij uit te schakelen óf door alle schijven uit het doelpack van het andere team te schieten.

Hoe werkt Shoot Out.

Bij Shoot Out, voor sommigen beter bekend als Hunger Games, worden de deelnemers verdeeld in twee teams. Elk team krijgt een speelveld en elke speler een boog. Bij aanvang van het spel liggen de pijlen op de middenlijn en het is aan de spelers om bij het fluitsignaal zo veel mogelijk pijlen te bemachtigen. Zonder geraakt te worden welteverstaan. Zodra iedereen, gewapend met pijl en boog, een plek achter één van de bunkers heeft gevonden is het spel echt aan! Zorg er dan vooral voor dat u niet geraakt wordt, want dan bent u af tot een teamgenoot een schijf van de tegenstander kapot schiet. Wie pakt de winst en wie wordt als eerste uit veld geschoten? Boek Shoot Out bij Wato Events en kom erachter

Shoot Out tijdens uw bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest of groepsuitje.

Shoot Out is een unieke game en ideaal als onderdeel van bedrijfsuitjes en groepsevents. Er komt een stukje teambuilding bij kijken, het is spannend en lekker actief. Speciaal voor vrijgezellenfeestjes voegen we er bovendien een bijzonder element aan toe. Alle deelnemers krijgen de opdracht om te jagen op de vrijgezel die op zijn beurt, gehuld in een ezelspak, maar één ding kan doen: rennen voor z’n leven.

Bij Wato Events speelt u Shoot Out onder begeleiding van een professionele instructeur. Bovendien kunt u kiezen voor een combinatie met andere activiteiten en horeca.