Wato Events

Heeft u vragen? Mail Wato of bel 0174 271716.

YouFo

YouFo, een uitdagend strandspel voor echte sportievelingen

De nieuwste activiteit in ons aanbod is er een voor echte sportievelingen. Bij YouFo draait het namelijk vooral om behendigheid, snelheid en tactiek. Met de voeten in het zand en een stick in de hand strijden de deelnemers om die felbegeerde overwinning. Vangen, werpen en scoren, dat is in een notendop wat daarvoor nodig is.

Wat is YouFo?

YouFo is een combinatie van frisbee en lacrosse, maar dan in een moderne jas. Vergis je niet, het is een hele uitdaging om die aerodynamische ring in het goal van de tegenpartij te krijgen! Dat vergt naast behendigheid ook de nodige concentratie. En natuurlijk samenwerking. YouFo wordt gespeeld in teams.

Hoe werkt het spel?

Wat we gebruiken is een stick en een ring. De speciaal voor dit spel ontworpen stick moet horizontaal gehouden worden. Aan het uiteinde van de stick zit een kegel waarmee de ring kan worden opgevangen en geworpen. Onze deskundige instructeurs geven u, naast instructies, ook wat tips en tricks voor een mooie, doeltreffende worp. Het team dat de meeste behendigheid en strijdkracht toont, zal er uiteindelijk met de winst vandoor gaan.

Teambuilding

Een goede samenwerking is dus heel belangrijk. Dat maakt van YouFo de ultieme teambuilding-activiteit. Maar daarnaast is het spel ook gewoon heel leuk om te doen. YouFo is dan ook een echte aanrader voor uw:

YouFo tijdens uw bedrijfsuitje of groepsuitje in het Westland?

YouFo verzorgen wij in het Westland op en langs de stranden van Monster, Ter Heijde, ’s-Gravenzande, Vlugtenburg en Hoek van Holland. Tijdens het strandseizoen (maart - oktober) zijn wij vooral te vinden bij onze aangesloten Beachclub Breez in ‘s-Gravenzande.

Meer info of reserveren? Bel 0174-700228 of stuur een e-mail.