Wato Events

  • Blokarten is de topper tijdens uw bedrijfsuitje of vrijgezellenfeest
  • Raften is een perfecte teambuilding activiteit
  • Kajakken is een echte belevenis voor jong en oud
  • Samen met uw collega's, vrienden of familie muziek maken
  • Geen "tussenbureau". Betrokkenheid, Flexibiliteit en kwaliteit zijn hierdoor gegarandeerd.

Heeft u vragen? Mail Wato of bel 0174 271716.

Overige

I Love Westland

Vol trots presenteert Wato Events het interactieve spelprogramma I Love Westland. Deze gloednieuwe activiteit is losjes gebaseerd op de alom bekende, oer-Hollandse tv-show ‘Ik Hou Van Holland’ en overgoten met een flinke scheut van de Westlandse cultuur. I Love Westland staat voor Westlandse gezelligheid en teambuilding. Collega’s leren de regio én elkaar op een ontspannen en tegelijkertijd competitieve manier beter kennen.
Lees meer over I Love Westland

I Love Holland

De Nederlandse vlaggen hangen al aan de muur en onze koebellen kunnen niet wachten om vol enthousiasme geluid te worden. I Love Holland is een Oer-Hollands en interactief bedrijfsuitje dat losjes is gebaseerd op het bekende TV programma.
Lees meer over I Love Holland

Ranking the Company

Hoe goed ken jij je collega’s en hoe goed kennen je collega’s jou?! Ontdek het allemaal tijdens het humoristische Ranking the Company.
Lees meer over Ranking the Company

The Voice of Holland

Vandaag gaat het gebeuren, jij en je collega’s spelen de TV Topper van 2011 samen na! Dit interactieve arrangement inclusief zang, spelshow, een hapje en een drankje zal gegarandeerd lachen, gieren en brullen worden!
Lees meer over The Voice of Holland

Pokernight

Steeds meer bedrijven, vrijgezellenfeesten en andere groepen weten ons te vinden voor een originele invulling van hun teamuitje of vrijgezellenfeest. Niet weer karten of paintballen, maar je vrienden of collega’s uitdagen in een echt Poker toernooi met prijsuitreiking!
Lees meer over de Pokernight

Wie is de Mol

Ga met jouw team vandaag de strijd aan tegen de andere teams, maar vergeet niet ook je eigen teamgenoten goed in de gaten te houden! Er zit namelijk een Mol in je team die er voor probeert te zorgen dat er zo weinig mogelijk geld verdiend wordt door de opdrachten te saboteren.
Lees meer over de Wie is de Mol

Escape Room

Escape Room

Ga de strijd aan met moeilijke puzzels en onmogelijke raadsels en maak dat u wegkomt. U heeft 60 minuten de tijd. Durft u deze uitdaging aan?