Wato Events

  • De Vliegende Hollander is het thema van deze escape room. Durft u het aan?

Heeft u vragen? Mail Wato of bel 0174 271716.

Escape Room

Kent u de legende van De Vliegende Hollander? Door een vloek van de duivel dwaalt dit spookschip al eeuwen rond bij Kaap de Goede Hoop. Nog nooit is het de kapitein óf de bemanning gelukt om te ontsnappen. Nu is het uw beurt. Ga de strijd aan met moeilijke puzzels en onmogelijke raadsels en maak dat u wegkomt. U heeft 60 minuten de tijd. Durft u deze uitdaging aan?

Het spel

Onze Escape Room is de nieuwste escape-sensatie van Nederland, en de eerste met een locatie óp het strand. Voor wie het concept nog niet kent… De Escape Room is een kamer waarin u zich – letterlijk – op laat sluiten. Met behulp van cryptische aanwijzingen en lastige puzzels moeten u en uw mede-escapers binnen 60 minuten uit de kamer zien te ontsnappen. En daarin slaagt lang niet iedereen. Lukt het jullie wel?

Voor wie is de Escape Room geschikt?

Een Escape Room-sessie is geschikt voor groepen van 2 tot 6 personen en duurt zestig minuten. Of korter, als u binnen de gestelde tijd weet te ontsnappen. Dat vergt echter een goede samenwerking en daarom is de Escape Room een échte teambuilding-activiteit.

Nog meer spektakel?

En wilt u nóg meer spektakel voor uw groepsuitje? Dan kunt u het de Escape Room combineren met een leuke activiteit op het strand, zoals blokarten of powerkiten. Wato Events biedt ruim twintig strandactiviteiten en spelprogramma’s. Voor ieder wat wils, dus.

De escaperoom is een echte aanrader voor uw:

Locatie

Escape Room Westland, Wato-events en Beachclub Breez bieden u een heerlijk onbezorgde dag op een toplocatie. Een fantastisch uitzicht over het strand, een heerlijke keuken, een privé terras voor groepen, een parkeerterrein om de hoek.

Uw veiligheid staat bij Wato Events voorop!

Bij Wato Events staan professionaliteit en veiligheid voorop. Daarom zijn wij lid van brancheorganisatie VeBON (Vereniging van Buitensport Ondernemingen Nederland). VeBON-leden werken volgens een TÜV gecertificeerd veiligheidssysteem en bieden u de zekerheid van gekwalificeerde instructeurs, veilige en goed onderhouden materialen, en een goede zorg voor natuur en milieu

Meer info of reserveren? Bel 0174-700228 of stuur een e-mail