Wato Events

  • I Love Holland is interactief bedrijfsuitje waar iedereen aan kan deelnemen!
  • lachen, gieren en brullen gegarandeerd!
  • I Love Holland is een Oer-Hollands en interactief bedrijfsuitje
  • Lachen, gieren en brullen met uw collega's tijdens I Love Holland!

Heeft u vragen? Mail Wato of bel 0174 271716.

I Love Holland

I Love Holland langs de Westlandse stranden!

De Nederlandse vlaggen hangen al aan de muur en onze koebellen kunnen niet wachten om vol enthousiasme geluid te worden. I Love Holland is een Oer-Hollands en interactief bedrijfsuitje dat losjes is gebaseerd op het bekende TV programma.

Tijdens dit spelprogramma neem je het in teams tegen elkaar op. Onder leiding van onze quizmaster wordt jouw team aan de tand gevoeld op het gebied van Nederlandse muziek, actualiteiten, sport, taal en algemene Hollandse weetjes. Van Karaoke, meezingen en leuke doe- opdrachten tot ‘petje op petje af’; het komt allemaal aan bod! De teams kunnen op verschillende manieren punten verdienen, wat de strijdlust en gezelligheid natuurlijk alleen maar bevordert. I Love Holland speelt zich af op een locatie die wij omtoveren tot een mooie mix van de Keukenhof en een voetbalkantine, waardoor de sfeer er bij aankomst al helemaal inzit. Vervolgens onze bezielende quizmaster uitleg geven over I Love Holland zodat de oer-Hollandse spelshow kan beginnen!

Voorbeeld programma bedrijfsuitje I Love Holland

15:00 uur: Ontvangst
U en uw collega’s komen op eigen gelegenheid aan bij de locatie. Hier wordt u ontvangen met een kopje koffie/thee en een gebakje. Tevens leggen de ervaren medewerkers van Wato Events de bedoeling van de middag aan u uit en worden wanneer nodig de teams geformeerd!
15.30 uur: Spelprogramma/Activiteit
U geniet samen met uw collega’s van een originele middag verzorgd door Wato Events
18.00 uur: Borrel
Tijdens de borrel, eventueel voorzien van een bittergarnituur, bespreekt u het uitje met uw collega’s, gegarandeerd dat hier nog genoeg nagepraat en gelachen zal worden.
19.00 - 21.00 uur: Diner of barbecue
U geniet samen met uw collega’s van een voortreffelijk diner of barbecue bij 1 van de bij ons aangesloten gezellige strandpaviljoens.

Vanzelfsprekend kunnen onze events in overleg met u ook op andere tijden plaatsvinden, neemt u gerust contact op via onderstaand formulier.

I Love Holland als bedrijfsuitje, teamuitje of personeelsuitje in het Westland?

I Love Holland verzorgen wij in het Westland op en langs de stranden van Monster, Ter Heijde, ’s-Gravenzande, Vlugtenburg en Hoek van Holland