Wato Events

Heeft u vragen? Mail Wato of bel 0174 271716.

Kitesurf les

Wie regelmatig op het strand komt kent het plaatje vast wel: een kleurrijke horizon van kitesurfers met grote vliegers die zich op zee heerlijk laten meevaren door de wind en de meest spectaculaire sprongen maken. Een prachtig gezicht, maar nóg veel mooier is het om zelf zo’n ‘vlieger’ te besturen. Daarom hebben we de handen ineen geslagen met dare2kite en kunt u vanaf nu ook professionele kitesurf-lessen bij ons boeken.

Wato Events en dare2kite

Dare2kite is een professionele kitesurfschool met jarenlange ervaring in zowel het kitesurfen als het lesgeven. Voor de enthousiaste instructeurs is het kitesurfen meer een levensstijl dan een sport. Om het u goed en veilig aan te kunnen leren, zijn ze in het bezit van certificaten van de IKO (International Kitesurf Organization) en VÖWS (Vereinigung der Österreichischen Windsurf- & Segelschulen).

De uitvalsbasis van Wato Events en dare2kite is slag Beukel in ‘s-Gravenzande (onder de rook van Rotterdam en een stukje zuidelijker dan Scheveningen). Op dit prachtige en rustige strand kunt u de de basis van het kitesurfen perfect oefenen. Ook kunt u in onze beachclub gebruik maken van handige faciliteiten, zoals douches en kleedruimtes.

Waarom kiezen voor ons?

Kitesurfen is een zeer populaire sport die goed gebruik maakt van het water, de wind en de golven van de zee. Dat betekent dat deze sport ook de nodige risico’s met zich meebrengt. Net als bij Wato Events staat uw veiligheid bij dare2kite hoog in het vaandel. In onze aanpak zijn álle aspecten van het kitesurfen meegenomen. U krijgt een goede en veilige techniek aangeleerd. U krijg veel kennis mee van de wind en de zee. Én u leert respectvol om te gaan met de zee. Zodoende vaart u binnen no-time steady en relaxed over het water.

Verder kunt u van ons verwachten:

• Professionele en ervaren instructeurs
• Persoonlijke begeleiding
• Op maat gemaakte lessen
• Hoogwaardige en veilige spullen
• De lessen gaan alleen door bij goede weersomstandigheden
• U betaalt alleen als de les doorgaat
• Wij opereren op een geweldige locatie
• Handige faciliteiten zoals douches en kleedruimtes zijn aanwezig in onze beachclub

Lesaanbod

PRIVÉLES: €60,- per uur
Tijdens de privéles heeft u 1 op 1 les van de kitesurf-instructeur. De les duurt 2 uur en wordt helemaal op u afgestemd. Ieder mens is anders en daarom is een privé cursus op maat natuurlijk ideaal. Snelle leerling? Dan bent u snel door het programma heen. Bent u angstig? Dan helpen we u daar overheen, totdat u helemaal vertrouwd bent met de kite en met het board.

MET 2 PERSONEN: €40,- per uur per persoon
Tijdens de privé-voor-2-les heeft u met zijn tweeën tegelijkertijd les van uw kitesurf-instructeur. De les duurt 3 uur en is zeer geschikt als u gezellig met een vriend of vriendin de sport wilt leren. U kunt elkaar ondersteunen en pushen, en u heeft meteen een kitebuddy voor als u zelfstandig gaat kitesurfen.

Wij geven kitesurf-lessen aan uiteenlopende leeftijden. Gemiddeld heeft een cursist 8-12 uur nodig om het gehele programma te doorlopen en zelfstandig, maar verantwoord, verder te mogen oefenen.

Meer info of uw eerste les boeken?

Bel 0174-700228 of stuur een e-mail naar info@wato-events.nl.