Wato Events

  • Welkom bij Wato Events, dé plek voor spectaculaire groeps- en bedrijfsuitjes!
  • We ontvangen het hele jaar rond groepen van 2 tot 500 personen.
  • Alles onder één dak: activiteiten, horeca, uw privé-terras, douches en kleedruimte!
  • In ons brede aanbod aan activiteiten spelen teambuilding en samenwerken een belangrijke rol.
  • Wij bieden u een unieke beleving waarbij u en uw gasten centraal staan

Heeft u vragen? Mail Wato of bel 0174 271716.

Arrangementen

Arrangementen van Wato Events

Wato Events heeft een breed scala aan arrangementen om bedrijfsuitjes, teamuitjes, vrijgezellenfeesten, actieve vergaderingen, actieve productpresentaties, kinderfeestjes en familiedagen tot een succes te maken. Wij bieden voor ieder wat wils. Al onze arrangementen worden samengesteld in overleg met de klant. De mogelijkheden zijn onbeperkt.

Zelf arrangementen samenstellen bij Wato Events

Wilt u zelf uw eigen arrangement samenstellen? Dit is geen probleem! U kunt zelf één of meerdere activiteiten kiezen en hierbij uw horecawensen aangeven. Wij gaan dan aan de slag met uw wensen en zorgen voor een passende offerte voor uw bedrijfsuitje, teamuitje, actieve vergadering of vrijgezellenfeest. Klikt u rechts op horecamogelijkheden om te zien wat wij u kunnen bieden op het gebied van horeca.

Expeditie Robinson

Expeditie Robinson

Teamwork staat centraal bij onze activiteit Expeditie Robinson, waarbij u het opneemt tegen de natuur, de zwaartekracht, de wind en natuurlijk de andere teams.

Boogschieten

Boogschieten

Een workshop boogschieten is een perfecte activiteit als onderbreking van de vergadering, als onderdeel van een bedrijfsuitje of als activiteit op zich.

Escape Room

Escape Room

Ga de strijd aan met moeilijke puzzels en onmogelijke raadsels en maak dat u wegkomt. U heeft 60 minuten de tijd. Durft u deze uitdaging aan?