Wato Events

  • Compleet verzorgde sportdag of klassenuitje langs de gehele Westlandse kust!
  • Complete programma's op maat voor uw schooluitje!

Heeft u vragen? Mail Wato of bel 0174 271716.

Arrangementen - Scholen

Actieve, unieke en leuk (dag)programma’s voor basisscholen, voortgezet onderwijs en introducties van hoger onderwijs!

Scholen kunnen bij Wato Events hun leerlingen of studenten eenvoudig en veilig kennis laten maken met elkaar en diverse leuken strandactiviteiten. Er zijn vele programma’s mogelijk, in overleg maken we een passend programma aan de hand van uw wensen en eisen.

Een compleet verzorgde sportdag of klassenuitje op het Westlandse strand!

Wato Events verzorgd compleet verzorgde sportdagen of klassenuitjes langs gehele Westlandse kust, dus wilt de activiteiten nou in Monster, Ter Heijde of ‘s-Gravenzande laten plaatsvinden bij Wato Events is dit geen probleem!

Waarom uw sportdag, klassenuitje of introductie week bij Wato Events?

  • Aangesloten bij de VeBON en werkt met TÜV normering en certificering;
  • Standaard ongevallen verzekering voor alle deelnemers;
  • Docenten en begeleiders doen geheel gratis mee;
  • De meest aansprekende activiteiten voor jong en oud.

Programma's voor basisscholen, voortgezet onderwijs en introducties van hoger onderwijs!

Een leuk, spannend en actief programma op het strand van Monster, Ter Heijde, Vlugtenburg of ‘s-Gravenzande. We maken samen met u een keuze uit een aantal activiteiten die voor alle leerlingen uitdagend en leuk zijn. Samenwerken met een zeskamp, raften in de Noordzee de mogelijkheden bij Wato Events zijn onbeperkt!

Blokarten

Blokarten

Scheuren in je eigen blokart op een toplocatie in ‘s-Gravenzande Westland, vlakbij Scheveningen en Hoek van Holland. Blokarten bij Wato Events kan vanaf 2 personen het hele jaar door.

YouFo

YouFo

YouFo, een uitdagend strandspel voor echte sportievelingen. Bij YouFo draait het namelijk vooral om behendigheid, snelheid en tactiek.

Expeditie Robinson

Expeditie Robinson

Teamwork staat centraal bij onze activiteit Expeditie Robinson, waarbij u het opneemt tegen de natuur, de zwaartekracht, de wind en natuurlijk de andere teams.

Boogschieten

Boogschieten

Een workshop boogschieten is een perfecte activiteit als onderbreking van de vergadering, als onderdeel van een bedrijfsuitje of als activiteit op zich.

Escape Room

Escape Room

Ga de strijd aan met moeilijke puzzels en onmogelijke raadsels en maak dat u wegkomt. U heeft 60 minuten de tijd. Durft u deze uitdaging aan?