Wato Events

  • Golfsurfen is stoer, leuk en gezond!
  • Golfsurfen is een zeer basic sport voor jong en oud

Heeft u vragen? Mail Wato of bel 0174 271716.

Kinderfeestjes

De leukste kinderfeestjes in het Westland

Toegankelijk voor iedereen, stoer, sportief, spectaculair en dat allemaal met de veiligheid voorop. Dit is de outstanding performance wat een kinderfeest bij Wato Events kenmerkt.

Is uw kind 8 jaar of ouder en wilt u dat hij of zij het kinderfeest gaat krijgen waar ze het op school nog lang over zullen hebben? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Een breed assortiment aan activiteiten zorgen voor een unieke middag op het Westlandse strand.

Voorbeeld programma

12:00 uur - Ontvangst Beachclub Breez
12:30 uur - Start activiteiten
14:30 uur - Einde activiteiten - Omkleden en of douche
15:00 uur - Patatje met snack en limo

Blokarten

Blokarten

Scheuren in je eigen blokart op een toplocatie in ‘s-Gravenzande Westland, vlakbij Scheveningen en Hoek van Holland. Blokarten bij Wato Events kan vanaf 2 personen het hele jaar door.

YouFo

YouFo

YouFo, een uitdagend strandspel voor echte sportievelingen. Bij YouFo draait het namelijk vooral om behendigheid, snelheid en tactiek.

Expeditie Robinson

Expeditie Robinson

Teamwork staat centraal bij onze activiteit Expeditie Robinson, waarbij u het opneemt tegen de natuur, de zwaartekracht, de wind en natuurlijk de andere teams.

Boogschieten

Boogschieten

Een workshop boogschieten is een perfecte activiteit als onderbreking van de vergadering, als onderdeel van een bedrijfsuitje of als activiteit op zich.

Escape Room

Escape Room

Ga de strijd aan met moeilijke puzzels en onmogelijke raadsels en maak dat u wegkomt. U heeft 60 minuten de tijd. Durft u deze uitdaging aan?