Wato Events

  • Compleet verzorgde meerdaagse arrangementen bij Wato Events
  • Alles tot in de puntjes verzorgd
  • Vergaderen op een unieke locatie aan het strand
  • Prachtige bungalows op loopafstand van het strand

Heeft u vragen? Mail Wato of bel 0174 271716.

Meerdaags event

Wilt u een meerdaags event organiseren?

Wilt u gedurende meerdere dagen een zakelijk event organiseren? Naast leuke activiteiten, perfecte horecamogelijkheden en vergaderarrangementen, kunnen wij u ook overnachtingen bieden in een hotel met zeezicht of in een bungalow op een vakantiepark op loopafstand van het strand. Wij informeren u graag over alle mogelijkheden wat betreft de overnachtingen en het verblijf.

Blokarten

Blokarten

Scheuren in je eigen blokart op een toplocatie in ‘s-Gravenzande Westland, vlakbij Scheveningen en Hoek van Holland. Blokarten bij Wato Events kan vanaf 2 personen het hele jaar door.

YouFo

YouFo

YouFo, een uitdagend strandspel voor echte sportievelingen. Bij YouFo draait het namelijk vooral om behendigheid, snelheid en tactiek.

Expeditie Robinson

Expeditie Robinson

Teamwork staat centraal bij onze activiteit Expeditie Robinson, waarbij u het opneemt tegen de natuur, de zwaartekracht, de wind en natuurlijk de andere teams.

Boogschieten

Boogschieten

Een workshop boogschieten is een perfecte activiteit als onderbreking van de vergadering, als onderdeel van een bedrijfsuitje of als activiteit op zich.

Escape Room

Escape Room

Ga de strijd aan met moeilijke puzzels en onmogelijke raadsels en maak dat u wegkomt. U heeft 60 minuten de tijd. Durft u deze uitdaging aan?