Wato Events

  • Genieten op het strand met uw relaties?

Heeft u vragen? Mail Wato of bel 0174 271716.

Relatiedagen

Compleet arrangement voor een actieve relatiedag op het strand

Een waardevolle relatie moet af en toe in de watten worden gelegd, beloon uw relaties met een actieve dag op het strand. Opzoek naar een gezellige maar ook actieve dag voor uw collega’s en/of klanten? Wato Events verzorgt een compleet arrangement speciaal op maat gemaakt voor u.

Uw relatiedag op maat gemaakt door Wato Events.

Beleef een onvergetelijke dag, met verschillende activiteiten zoals powerkiten, strandgolfen of boogschieten. De activiteiten zijn voor jong en oud. Wij denken samen met u na over een passend programma wat aansluit op de doelgroep en uw budget natuurlijk. Bij Wato Events zijn er vele mogelijkheden en kunt u de activiteiten helemaal naar uw keus combineren.

Met een diner of barbecue uw relatiedag afsluiten?

Om uw relatiedag compleet te maken, verzorgt Wato Events verschillende horeca arrangementen. Start uw relatiedag met een lunch of sluit hem af met een diner, barbecue of complete feestavond. Wato Events is flexibel en zorgt voor een onvergetelijke dag voor u en uw relaties.

Waarom uw relatiedag bij Wato Events?

  • Vanaf 5 tot 1000 personen;
  • VeBON en TÜV gecertificeerd;
  • Al uw relaties tegen ongevallen verzekerd;
  • Omkleed en douche mogelijkheden

Blokarten

Blokarten

Scheuren in je eigen blokart op een toplocatie in ‘s-Gravenzande Westland, vlakbij Scheveningen en Hoek van Holland. Blokarten bij Wato Events kan vanaf 2 personen het hele jaar door.

YouFo

YouFo

YouFo, een uitdagend strandspel voor echte sportievelingen. Bij YouFo draait het namelijk vooral om behendigheid, snelheid en tactiek.

Expeditie Robinson

Expeditie Robinson

Teamwork staat centraal bij onze activiteit Expeditie Robinson, waarbij u het opneemt tegen de natuur, de zwaartekracht, de wind en natuurlijk de andere teams.

Boogschieten

Boogschieten

Een workshop boogschieten is een perfecte activiteit als onderbreking van de vergadering, als onderdeel van een bedrijfsuitje of als activiteit op zich.

Escape Room

Escape Room

Ga de strijd aan met moeilijke puzzels en onmogelijke raadsels en maak dat u wegkomt. U heeft 60 minuten de tijd. Durft u deze uitdaging aan?