Wato Events

  • Sportieve activiteiten op het Westlandse strand.
  • Voor individuen, stellen en groepen.
  • Geen "tussenbureau". Betrokkenheid, Flexibiliteit en kwaliteit zijn hierdoor gegarandeerd.
  • Met eigen horecapaviljoen voor een compleet verzorgde dag.

Heeft u vragen? Mail Wato of bel 0174 271716.

Over Wato

Wie zijn wij?

Wato Events verzorgt sportieve strandactiviteiten langs de gehele Westlandse kust. Kwaliteit, veiligheid en professionaliteit staan daarbij hoog in het vaandel. Daarom zijn wij lid van brancheorganisatie VeBON (Vereniging van Buitensport Ondernemingen Nederland). VeBON-leden werken volgens een TÜV-gecertificeerd veiligheidssysteem en hebben oog voor natuur en milieu. Daarnaast werken ze met gekwalificeerde instructeurs en goed onderhouden materialen en attributen.

Wat doen wij?

Wato Events verzorgt sportieve strandactiviteiten voor individuen, stellen en groepen (tot ca. 500 personen). Denkt u bij groeps-events aan onder andere:

Klik hier voor het complete activiteiten-overzicht.pagina * Klik hier voor het complete activiteiten-overzicht.pagina

Een compleet verzorgde dag

Wato Events onderscheidt zich op meerdere fronten. Zo bieden we een zeer ruime en groeiende keuze aan activiteiten en spelprogramma’s voor jong en oud. Daarnaast beschikken we met Beachclub Breez over een eigen strandpaviljoen. Beachclub Breez heeft een privé-terras voor groepen, een uitgebreide keuken voor ontbijt, brunch, lunch en diner, een gezellige bediening en een fantastisch uitzicht over strand, zee en duinen. Uiteraard beschikken we bij Beachclub Breez ook over alle faciliteiten voor een onovertroffen Westlandse beachbarbecue. De combinatie van sportieve strandactiviteiten en uitgebreide horeca is uniek in het Westland en stelt ons in staat onze gasten een compleet verzorgde dag aan te bieden.

Aantrekkelijke tarieven

Alle activiteiten van Wato Events worden geheel in eigen beheer uitgevoerd. Daardoor zijn onze tarieven aantrekkelijk en kunnen we flexibel inspringen op de wensen van onze gasten.

Het héle jaar door

Voor de activiteiten van Wato Events kunt u het héle jaar door reserveren. Gedurende het strandseizoen (van medio maart tot medio oktober) vinden de activiteiten meestal plaats op het strand van ’s-Gravenzande, met Beachclub Breez als uitvalsbasis. Maar u kunt ook kiezen voor een ándere locatie langs de Westlandse kust. Bijvoorbeeld nabij één van onze partnerpaviljoens, die ook buiten het strandseizoen geopend zijn. Wato Events adviseert u graag en regelt het tot in de puntjes.

Blokarten

Blokarten

Scheuren in je eigen blokart op een toplocatie in ‘s-Gravenzande Westland, vlakbij Scheveningen en Hoek van Holland. Blokarten bij Wato Events kan vanaf 2 personen het hele jaar door.

YouFo

YouFo

YouFo, een uitdagend strandspel voor echte sportievelingen. Bij YouFo draait het namelijk vooral om behendigheid, snelheid en tactiek.

Expeditie Robinson

Expeditie Robinson

Teamwork staat centraal bij onze activiteit Expeditie Robinson, waarbij u het opneemt tegen de natuur, de zwaartekracht, de wind en natuurlijk de andere teams.

Boogschieten

Boogschieten

Een workshop boogschieten is een perfecte activiteit als onderbreking van de vergadering, als onderdeel van een bedrijfsuitje of als activiteit op zich.

Escape Room

Escape Room

Ga de strijd aan met moeilijke puzzels en onmogelijke raadsels en maak dat u wegkomt. U heeft 60 minuten de tijd. Durft u deze uitdaging aan?