Wato Events

  • Compleet verzorgde ontbijt, lunch, diner en barbecue arrangementen voor u op maat gemaakt.
  • Privé-terras voor groepen.
  • Uniek in het Westland: strandactiviteiten en horeca onder één dak.
  • Brunchen, borrelen, barbecueën, feestavond… Alles kan!

Heeft u vragen? Mail Wato of bel 0174 271716.

Horeca

Wato Events maakt er een feest van

Een Wato event is hé-le-maal af. Een sportieve en unieke belevenis op het strand en dán… nagenieten in onze eigen sfeervolle Beachclub Breez. Een combinatie die uniek is in het Westland. En álles is mogelijk. Ontbijten, brunchen, lunchen, borrelen, dineren… Uitgebreide arrangementen en buffetten… Een gezellige feestavond met live-muziek… Bij Wato en Breez maken we van elk event een compleet verzorgde feestdag, waarbij het u aan níets zal ontbreken.

Barbecueën in de zomer

Barbecueën tegen het decor van de ondergaande zon… Het ís en blíjft de populairste afsluiter van een geslaagd groeps-event op het Westlandse strand in de zomer. Het allerbeste vlees, de heerlijkste salades, friet en snacks voor de kleintjes (of voor de grote liefhebbers)… En van alles rúimschoots voldoende en in een constante aanvoer. De barbecues van Wato zijn een feest op zich. Eet smakelijk alvast.

Het héle jaar door

Voor de activiteiten van Wato Events kunt u het héle jaar door reserveren. Gedurende het strandseizoen (van medio maart tot medio oktober) vinden de activiteiten meestal plaats op het strand van ’s-Gravenzande, met Beachclub Breez als uitvalsbasis. Maar u kunt ook kiezen voor een ándere locatie langs de Westlandse kust. Bijvoorbeeld nabij één van onze partnerpaviljoens, die ook buiten het seizoen geopend zijn. Wato Events adviseert u graag en regelt het tot in de puntjes.

Blokarten

Blokarten

Scheuren in je eigen blokart op een toplocatie in ‘s-Gravenzande Westland, vlakbij Scheveningen en Hoek van Holland. Blokarten bij Wato Events kan vanaf 2 personen het hele jaar door.

YouFo

YouFo

YouFo, een uitdagend strandspel voor echte sportievelingen. Bij YouFo draait het namelijk vooral om behendigheid, snelheid en tactiek.

Expeditie Robinson

Expeditie Robinson

Teamwork staat centraal bij onze activiteit Expeditie Robinson, waarbij u het opneemt tegen de natuur, de zwaartekracht, de wind en natuurlijk de andere teams.

Boogschieten

Boogschieten

Een workshop boogschieten is een perfecte activiteit als onderbreking van de vergadering, als onderdeel van een bedrijfsuitje of als activiteit op zich.

Escape Room

Escape Room

Ga de strijd aan met moeilijke puzzels en onmogelijke raadsels en maak dat u wegkomt. U heeft 60 minuten de tijd. Durft u deze uitdaging aan?