Wato Events

  • Onze beachlocatie is van alle gemakken voorzien

Heeft u vragen? Mail Wato of bel 0174 271716.

Locatie

Van alle gemakken voorzien

Wato Events en Beachclub Breez bieden u een heerlijke en onbezorgde dag op een absolute toplocatie. Aan álles is gedacht. Een privé terras voor groepen, een fantastisch uitzicht over strand, zee en duinen, een heerlijke keuken, een ruim parkeerterrein op loopafstand en parkeerplaatsen voor mindervaliden pal om de hoek. Voor ‘Wato-eventuriers’ zijn er bovendien kleedkamers en warme douches, zodat u opgefrist verder kunt genieten.

Het héle jaar door

Voor de activiteiten van Wato Events kunt u het héle jaar door reserveren. Gedurende het strandseizoen (van medio maart tot medio oktober) vinden de activiteiten meestal plaats op het strand van ’s-Gravenzande, met Beachclub Breez als uitvalsbasis. Maar u kunt ook kiezen voor een ándere locatie langs de Westlandse kust. Bijvoorbeeld nabij één van onze partnerpaviljoens, die ook buiten het strandseizoen geopend zijn. Wato Events adviseert u graag en regelt het tot in de puntjes.

Blokarten

Blokarten

Scheuren in je eigen blokart op een toplocatie in ‘s-Gravenzande Westland, vlakbij Scheveningen en Hoek van Holland. Blokarten bij Wato Events kan vanaf 2 personen het hele jaar door.

YouFo

YouFo

YouFo, een uitdagend strandspel voor echte sportievelingen. Bij YouFo draait het namelijk vooral om behendigheid, snelheid en tactiek.

Expeditie Robinson

Expeditie Robinson

Teamwork staat centraal bij onze activiteit Expeditie Robinson, waarbij u het opneemt tegen de natuur, de zwaartekracht, de wind en natuurlijk de andere teams.

Boogschieten

Boogschieten

Een workshop boogschieten is een perfecte activiteit als onderbreking van de vergadering, als onderdeel van een bedrijfsuitje of als activiteit op zich.

Escape Room

Escape Room

Ga de strijd aan met moeilijke puzzels en onmogelijke raadsels en maak dat u wegkomt. U heeft 60 minuten de tijd. Durft u deze uitdaging aan?