Wato Events

Heeft u vragen? Mail Wato of bel 0174 271716.

Media

Wato Events in de media

Wato Events is een jong, dynamisch, innovatief en uniek bedrijf in de regio Westland dat zich kenmerkt met haar bijzondere activiteiten op het Westlandse strand. Door veel aandacht aan marketing en veiligheid, maken inmiddels diverse bedrijven en particulieren uit het hele land gebruik van de diensten van Wato Events.
Ook in de regio blijft dit niet onopgemerkt, Wato Events belandt regelmatig in de media.
Klik rechts op de afbeeldingen om de artikelen te lezen.

Blokarten

Blokarten

Scheuren in je eigen blokart op een toplocatie in ‘s-Gravenzande Westland, vlakbij Scheveningen en Hoek van Holland. Blokarten bij Wato Events kan vanaf 2 personen het hele jaar door.

YouFo

YouFo

YouFo, een uitdagend strandspel voor echte sportievelingen. Bij YouFo draait het namelijk vooral om behendigheid, snelheid en tactiek.

Expeditie Robinson

Expeditie Robinson

Teamwork staat centraal bij onze activiteit Expeditie Robinson, waarbij u het opneemt tegen de natuur, de zwaartekracht, de wind en natuurlijk de andere teams.

Boogschieten

Boogschieten

Een workshop boogschieten is een perfecte activiteit als onderbreking van de vergadering, als onderdeel van een bedrijfsuitje of als activiteit op zich.

Escape Room

Escape Room

Ga de strijd aan met moeilijke puzzels en onmogelijke raadsels en maak dat u wegkomt. U heeft 60 minuten de tijd. Durft u deze uitdaging aan?