Wato Events

Heeft u vragen? Mail Wato of bel 0174 271716.

Over Wato Events

Wie zijn wij?

Wato Events is een jong, dynamisch, innovatief en professioneel bedrijf. Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel. Wij werken uitsluitend met hoogwaardige materialen en partners. Wij maken gebruik van de modernste materialen en hebben al onze activiteiten in eigen beheer zodat we de kosten voor de klant laag kunnen houden.

Wat doen wij?

Wato Events is gespecialiseerd in het organiseren van:

Wato Events kenmerkt zich door een team van enthousiaste en jonge medewerkers.

Wato Events is lid van de VeBON

VeBON-bedrijven geven u een extra zekerheid doordat zij werken volgens een TÜV gecertificeerd veiligheidssysteem, goed verzekerd zijn, met deskundig personeel werken, goede materialen gebruiken en zorg dragen voor natuur en milieu. Kiezen voor een VeBON-bedrijf betekent kiezen voor een belevenis waar plezier en veiligheid hand in hand gaan. Meer over veiligheid...

Blokarten

Blokarten

Scheuren in je eigen blokart op een toplocatie in ‘s-Gravenzande Westland, vlakbij Scheveningen en Hoek van Holland. Blokarten bij Wato Events kan vanaf 2 personen het hele jaar door.

YouFo

YouFo

YouFo, een uitdagend strandspel voor echte sportievelingen. Bij YouFo draait het namelijk vooral om behendigheid, snelheid en tactiek.

Expeditie Robinson

Expeditie Robinson

Teamwork staat centraal bij onze activiteit Expeditie Robinson, waarbij u het opneemt tegen de natuur, de zwaartekracht, de wind en natuurlijk de andere teams.

Boogschieten

Boogschieten

Een workshop boogschieten is een perfecte activiteit als onderbreking van de vergadering, als onderdeel van een bedrijfsuitje of als activiteit op zich.

Escape Room

Escape Room

Ga de strijd aan met moeilijke puzzels en onmogelijke raadsels en maak dat u wegkomt. U heeft 60 minuten de tijd. Durft u deze uitdaging aan?