Wato Events

  • Sportieve activiteiten op het Westlandse strand.
  • Voor individuen, stellen en groepen.
  • Geen "tussenbureau". Betrokkenheid, Flexibiliteit en kwaliteit zijn hierdoor gegarandeerd.
  • Met eigen horecapaviljoen voor een compleet verzorgde dag.

Heeft u vragen? Mail Wato of bel 0174 271716.

Over Wato - Veelgestelde vragen

Voor wie zijn de activiteiten

Wij hebben voor iedereen iets passends. Volwassenen, kinderen, families, vrijgezellen, scholen en bedrijven kunnen wij een volledig passend programma aanbieden. Wanneer u op zoek bent naar een leuke, gezellige en uitdagende daginvulling bent u bij Wato Events aan het juiste adres.

Moet ik een goede conditie hebben of erg lening zijn?

Wij bieden iedereen die enthousiast is, iets aan op zijn/haar niveau en fysieke mogelijkheden. Wij raden u aan om eventuele fysieke beperkingen te melden bij de instructeur, zodat deze hier rekening mee kan houden. Wij proberen er altijd voor de zorgen dat iedereen een leuke dag heeft.

Is het veilig?

Alle activiteiten worden begeleid door professionele instructeurs, die werken volgens de normen van de VeBON. Zo is uw veiligheid volledig gewaarborgd. Zij zijn opgeleid en zijn bekend met eventuele risico’s die de activiteiten met zich meebrengen.

Moet ik van te voren boeken? En wat zijn de openingstijden?

Wij zijn een bedrijf dat alleen op afspraak geopend is. Wij hebben geen vaste openingstijden. In goed overleg kunnen wij op ieder moment in de week, speciaal voor u open gaan. Onze voorkeur gaat uit naar: minimaal een week van te voren te reserveren, in verband met onze planning.

Moet ik documenten invullen m.b.t. aansprakelijkheid?

Omdat wij voor al onze activiteiten de hoogst mogelijke veiliheidsprocedures willen hanteren, is het voor enkele activiteiten verplicht om een validiteitsverklaring te ondertekenen. Dit is een verklaring waarop alle deelnemers worden vermeld, met daarbij een gezondheidsverklaring. U dient de validiteitsverklaring ingevuld mee te nemen en samen met de bevestiging af te geven bij aanvang activiteit. U vind de validiteitsverklaring aan de rechter kant van deze pagina.

Krijg ik informatie toegestuurd over veiligheid, de route, telefoonnummers e.d.?

U krijgt een e-mail ter bevestiging waarin de validiteitsverklaring en telefoonnummer terug te vinden zijn. De validiteitsverklaring dient u uit te printen en ingevuld mee te nemen bij aanvang van de activiteit. De routebeschrijving vind u hier

Ik heb speciale wensen m.b.t. eten, motorische/psychische beperkingen

Indien u bij uw reservering aangeeft wat de speciale wensen zijn wat betreft het eten, kunnen wij dit uiteraard voor u regelen. Ook stellen wij het op prijs wanneer u ons op de hoogte brengt van eventuele beperkingen van de deelnemers, zodat wij hier rekening mee kunnen houden.

Krijg ik achteraf een rekening of moet ik juist vooraf betalen?

Het is niet mogelijk om als particulier per factuur te betalen. U hoeft niet vooraf te betalen. Omdat de groepsgrootte vaak erg varieert, wordt er aan het eind van de dag betaald. Het aantal personen dient 7 dagen van te voren definitief doorgegeven te worden. Als bedrijf of instelling ontvangt u de factuur na de activiteiten per post of email.

Waar kan ik bij jullie parkeren?

Al onze locaties beschikken over een ruime parkeergelegenheid, die voor iedereen makkelijk toegankelijk is.

Wat voor kleding moet ik aan?

Wij raden aan om altijd makkelijk kleding te dragen (geen pantalon of rok). Voor het blokarten raden we aan om altijd regenkleding, zonnebril en handschoenen mee te nemen.

Wat doen we als het slecht weer is?

Op het moment dat er voor een buitenactiviteit wordt gekozen kan er in overleg, bij slecht weer, voor een alternatieve indoor-activiteit in dezelfde prijsklasse worden gekozen.

Blokarten

Blokarten

Scheuren in je eigen blokart op een toplocatie in ‘s-Gravenzande Westland, vlakbij Scheveningen en Hoek van Holland. Blokarten bij Wato Events kan vanaf 2 personen het hele jaar door.

YouFo

YouFo

YouFo, een uitdagend strandspel voor echte sportievelingen. Bij YouFo draait het namelijk vooral om behendigheid, snelheid en tactiek.

Expeditie Robinson

Expeditie Robinson

Teamwork staat centraal bij onze activiteit Expeditie Robinson, waarbij u het opneemt tegen de natuur, de zwaartekracht, de wind en natuurlijk de andere teams.

Boogschieten

Boogschieten

Een workshop boogschieten is een perfecte activiteit als onderbreking van de vergadering, als onderdeel van een bedrijfsuitje of als activiteit op zich.

Escape Room

Escape Room

Ga de strijd aan met moeilijke puzzels en onmogelijke raadsels en maak dat u wegkomt. U heeft 60 minuten de tijd. Durft u deze uitdaging aan?