Wato Events

  • Sportieve activiteiten op het Westlandse strand.
  • Voor individuen, stellen en groepen.
  • Geen "tussenbureau". Betrokkenheid, Flexibiliteit en kwaliteit zijn hierdoor gegarandeerd.
  • Met eigen horecapaviljoen voor een compleet verzorgde dag.

Heeft u vragen? Mail Wato of bel 0174 271716.

Veiligheid

VeBON en TUV

Wato Events is lid van de VeBON (Vereniging van Buitensport Ondernemingen Nederland) en is TUV gecertificeerd. Dit houdt in dat wij als buitensportbedrijf aan bepaalde normen en richtlijnen moeten voldoen op gebied van veiligheid en milieu. De bedrijven die hier aan voldoen herken je aan het TUV-logo. Tevens zijn wij gebonden aan de algemene voorwaarden zoals die door de VeBON zijn opgesteld.

Verzekeringen

Wanneer je bij ons activiteiten boekt, ben je verzekerd van veilig materiaal en deskundige begeleiding (voor de deelnemers en het milieu). Toch, onze goede zorgen ten spijt, kan er altijd iets gebeuren. Vandaar dat de deelnemers bij Wato Events tevens verzekerd zijn tegen ongevallen. Deze ongevallenverzekering geldt alleen voor de activiteiten die door Wato Events worden aangeboden en begeleid.

Blokarten

Blokarten

Scheuren in je eigen blokart op een toplocatie in ‘s-Gravenzande Westland, vlakbij Scheveningen en Hoek van Holland. Blokarten bij Wato Events kan vanaf 2 personen het hele jaar door.

YouFo

YouFo

YouFo, een uitdagend strandspel voor echte sportievelingen. Bij YouFo draait het namelijk vooral om behendigheid, snelheid en tactiek.

Expeditie Robinson

Expeditie Robinson

Teamwork staat centraal bij onze activiteit Expeditie Robinson, waarbij u het opneemt tegen de natuur, de zwaartekracht, de wind en natuurlijk de andere teams.

Boogschieten

Boogschieten

Een workshop boogschieten is een perfecte activiteit als onderbreking van de vergadering, als onderdeel van een bedrijfsuitje of als activiteit op zich.

Escape Room

Escape Room

Ga de strijd aan met moeilijke puzzels en onmogelijke raadsels en maak dat u wegkomt. U heeft 60 minuten de tijd. Durft u deze uitdaging aan?