Wato Events

Heeft u vragen? Mail Wato of bel 0174 271716.

Route

Routebeschrijving slag Beukel in 's-Gravenzande

Vanaf richting Rotterdam:
Volg op de A20 de borden Hoek van Holland. Bij het kruispunt Westerlee linksaf de N467 richting ’s-Gravenzande volgen (Galgeweg). Bij de rotonde rechtdoor. Op de Naaldwijkseweg bij de rotonde rechtdoor en vervolgens de eerste linksaf (Beukenlaan). Sla bij de 2e rechtsaf, de Zanddijk op. Rijd nu rechtdoor de Strandweg op. Als u rechtdoor de Strandweg op rijdt kunt u aan het einde parkeren. U vindt ons hier links of rechts op het strand.

Vanaf richting Den Haag:
Rijd via de Monsterseweg richting Monster. Ga rechtdoor de Haagweg op. Sla bij de verkeerslichten linksaf de Molenweg in. Ga vervolgens bij de verkeerslichten rechtsaf, de N211 op. Ga rechtdoor de Monsterseweg in ’s-Gravenzande op. Bij de rotonde rechtsaf, de Zeestraat in. De eerste straat aan uw rechterhand is de Strandweg. Als u rechtdoor de Strandweg op rijdt, kunt u aan het einde parkeren. U vindt ons hier links of rechts op het strand.

Routebeschrijving slag Vlugtenburg in 's-Gravenzande

Vanaf richting Rotterdam:
Vanaf Rotterdam A20 volgen. Dan neemt u de afslag Hoek van Holland. U komt op de Maasdijk (N220). U volgt deze dijk helemaal tot aan het einde. U moet absoluut niet de borden ’s-Gravenzande volgen! Aan het einde van de dijk de kruising rechtdoor oversteken langs restaurant “Hoeve de Viersprong” richting strand. Dit is een doodlopende weg. Na ca. 300 meter, vlak voor het strand, vindt u de parkeergelegenheid. Loop dan richting strand en u vindt ons hier links of rechts op het strand.

Vanaf richting Den Haag:
Vanaf Den Haag de borden richting Hoek van Holland volgen. U passeert dan Monster en ’s-Gravenzande. Tussen ’s-Gravenzande en Hoek van Holland bij restaurant “Hoeve de Viersprong” bij de kruising rechtsaf slaan richting strand. Dit is een doodlopende weg. Na ca. 300 meter, vlak voor het strand, vindt u de parkeergelegenheid. Loop dan richting strand en u vindt ons hier links of rechts op het strand.

Vanaf richting Hoek van Holland (Stena line):
Vanaf Hoek van Holland de borden volgen richting ’s-Gravenzande. Halverwege bij restaurant “Hoeve de Viersprong” bij de kruising linksaf slaan richting strand. Dit is een doodlopende weg. Na ca. 300 meter, vlak voor het strand, vindt u de parkeergelegenheid. Loop dan richting strand en u vindt ons hier links of rechts op het strand.

Blokarten

Blokarten

Scheuren in je eigen blokart op een toplocatie in ‘s-Gravenzande Westland, vlakbij Scheveningen en Hoek van Holland. Blokarten bij Wato Events kan vanaf 2 personen het hele jaar door.

YouFo

YouFo

YouFo, een uitdagend strandspel voor echte sportievelingen. Bij YouFo draait het namelijk vooral om behendigheid, snelheid en tactiek.

Expeditie Robinson

Expeditie Robinson

Teamwork staat centraal bij onze activiteit Expeditie Robinson, waarbij u het opneemt tegen de natuur, de zwaartekracht, de wind en natuurlijk de andere teams.

Boogschieten

Boogschieten

Een workshop boogschieten is een perfecte activiteit als onderbreking van de vergadering, als onderdeel van een bedrijfsuitje of als activiteit op zich.

Escape Room

Escape Room

Ga de strijd aan met moeilijke puzzels en onmogelijke raadsels en maak dat u wegkomt. U heeft 60 minuten de tijd. Durft u deze uitdaging aan?