Wato Events

  • Teambuilding is belangrijk en nuttig om medewerkers goed te laten functioneren
  • Een goed werkend team is productiever, er is meer collegialiteit en energie
  • Een hecht team wordt sterker dan het individu

Heeft u vragen? Mail Wato of bel 0174 271716.

Teambuilding

Samenwerking is een belangrijke factor in ieder bedrijf

Teambuilding is een term die je veel hoort binnen bedrijven en organisaties. Teambuilding is “hot” en dat is niet zo raar in deze tijd. Steeds meer bedrijven hebben het moeilijk, winstcijfers worden bijgesteld, fusies, faillissementen, het is aan de orde van de dag. Daarom zijn goed samenwerkende team van levensbelang voor een bedrijf.

Teambuilding programma's

Wie bieden u aan aantal teambuilding programma’s aan, waarvoor doelgerichtheid, samenwerking en motivatie de belangrijkste steekwoorden zijn. Door de teambuilding programma’s zullen uw medewerkers veel met elkaar moeten samenwerken en zal de groep veel hechter worden. Dit komt ten goede van de productiviteit van uw werknemers op de werkvloer. Daarom zijn goed samenwerkende teams van levensbelang voor een bedrijf

Voorbeeld programma teambuilding

14:00 uur - Ontvangst in ons strandpaviljoen met koffie, thee, fris en diverse muffins
14:30 uur - Start teambuilding activiteiten ronde 1 (bv raften, djembé of blokarten)
15:30 uur - Einde teambuilding activiteiten ronde 1
15:30 uur - Start teambuilding activiteiten ronde 2 (bv raften, djembé of blokarten)
16:30 uur - Einde teambuilding activiteiten ronde 2
16:30 uur - Borrelen
17:00 uur - Start barbecue/diner/warm- koudbuffet

*Bovenstaand programma is een voorbeeldprogramma. Wij maken graag een programma voor u op maat. Neemt u hiervoor contact met ons op.

Blokarten

Blokarten

Scheuren in je eigen blokart op een toplocatie in ‘s-Gravenzande Westland, vlakbij Scheveningen en Hoek van Holland. Blokarten bij Wato Events kan vanaf 2 personen het hele jaar door.

YouFo

YouFo

YouFo, een uitdagend strandspel voor echte sportievelingen. Bij YouFo draait het namelijk vooral om behendigheid, snelheid en tactiek.

Expeditie Robinson

Expeditie Robinson

Teamwork staat centraal bij onze activiteit Expeditie Robinson, waarbij u het opneemt tegen de natuur, de zwaartekracht, de wind en natuurlijk de andere teams.

Boogschieten

Boogschieten

Een workshop boogschieten is een perfecte activiteit als onderbreking van de vergadering, als onderdeel van een bedrijfsuitje of als activiteit op zich.

Escape Room

Escape Room

Ga de strijd aan met moeilijke puzzels en onmogelijke raadsels en maak dat u wegkomt. U heeft 60 minuten de tijd. Durft u deze uitdaging aan?