Wato Events

  • Beleef je bedrijfsuitje bij Wato Events
  • Uw bedrijfsuitje afsluiten met een complete feestavond
  • TIP! Blokarten, de topper van het moment!

Heeft u vragen? Mail Wato of bel 0174 271716.

Bedrijfsuitje

Compleet verzorgd bedrijfsuitje, teamuitje, personeelsuitje, bedrijfsfeest of personeelsfeest

U zoekt een leuk bedrijfsuitje in het Westland? Wato Events verzorgt sportieve strandactiviteiten langs de gehele Westlandse kust. Het héle jaar door en ínclusief horeca-arrangementen. Een combinatie die uniek is in het Westland. Zo maken we van uw bedrijfsuitje een compleet verzorgde, ónvergetelijke belevenis.

In het Westland is Wato Events dé specialist in bedrijfsuitjes, personeelsuitjes, teamuitjes, bedrijfsfeesten en personeelsfeesten. We bieden u een keur aan activiteiten, zoals blokarten, kajakken, speedminton en noem maar op (klik hier voor het complete activiteitenoverzicht). Ideaal voor teambuilding of om gewoon eens op een andere manier met elkaar samen te zijn. En in onze eigen Beachclub Breez maken we uw bedrijfsuitje compleet met een horeca-arrangement op maat. Lunchen, borrelen, dineren, barbecueën… Alles is mogelijk. Uw bedrijfsuitje afsluiten met een gezellige Westlandse feestavond? Samen maken we er absoluut een succes van.

Een happening voor íedereen!

Het sportieve gedeelte van uw bedrijfsuitje kunt u geheel naar eigen behoefte samenstellen. U kunt daarbij kiezen uit meer dan uit meer dan twintig activiteiten en spelprogramma’s. Uiteraard adviseren wij u graag bij die keuze en weten we precies welke onderdelen het meest zullen aanslaan bij uw gezelschap. Eén ding staat voorop: uw bedrijfsuitje moet een happening worden waar íedereen nog lang met plezier aan terugdenkt.

Bedrijfsuitjes voor ieder budget!

Activiteiten op maat en horeca-arrangementen op maat. En dus óók voor ieder budget. Wilt u weten wat er allemaal mogelijk is voor uw bedrijfsuitje? Neemt u dan gerust even contact op. We maken voor u graag en vrijblijvend een compleet programma dat past binnen uw budget en perfect aansluit bij uw gezelschap.

Zó zou uw bedrijfsuitje eruit kunnen zien:

Voorbeeldprogramma
12:30 uur - Ontvangst in Beachclub Breez
13:00 uur - Start lunch
14:00 uur - Start activiteiten ronde 1 (bijv. blokarten, raften of strandgolfen)
15:00 uur- Pauze met koffie, thee, fris en diverse muffins
15:30 uur - Start activiteiten ronde 2 (bijv. powerkiten, kajakken of djembé )
16:30 uur - Einde activiteiten ronde 2
17:00 uur - Borrelen en start barbecue/diner/warm-koudbuffet

Bovenstaand programma is een voorbeeldprogramma. Als u contact met ons opneemt maken we voor u graag en vrijblijvend een programma op maat.

Uw bedrijfsuitje bij Wato Events:

• Vanaf 5 tot 500 personen
• Voldoende parkeergelegenheid
• Kleedkamers en warme douches aanwezig
• Aanvullende verzekering (zelf sluitende formulering van maken)
• Alternatief programma bij veranderende weersomstandigheden
• Uitgebreide horeca-arrangementen
• Wato is lid van VeBON en TÜV-gecertificeerd

Deze bedrijven gingen u voor:

Bent u benieuwd hoe andere bedrijven hun bedrijfsuitje bij Wato Events hebben ervaren? Klik hier voor een referentie-overzicht.

Blokarten

Blokarten

Scheuren in je eigen blokart op een toplocatie in ‘s-Gravenzande Westland, vlakbij Scheveningen en Hoek van Holland. Blokarten bij Wato Events kan vanaf 2 personen het hele jaar door.

YouFo

YouFo

YouFo, een uitdagend strandspel voor echte sportievelingen. Bij YouFo draait het namelijk vooral om behendigheid, snelheid en tactiek.

Expeditie Robinson

Expeditie Robinson

Teamwork staat centraal bij onze activiteit Expeditie Robinson, waarbij u het opneemt tegen de natuur, de zwaartekracht, de wind en natuurlijk de andere teams.

Boogschieten

Boogschieten

Een workshop boogschieten is een perfecte activiteit als onderbreking van de vergadering, als onderdeel van een bedrijfsuitje of als activiteit op zich.

Escape Room

Escape Room

Ga de strijd aan met moeilijke puzzels en onmogelijke raadsels en maak dat u wegkomt. U heeft 60 minuten de tijd. Durft u deze uitdaging aan?